emlak vergisi ödeme kanalları 17.6.2016 09:43:03

Değerli Vatandaşlarımız;

Aşağıda yer alan IBAN veya Posta Çek Hesabını kullanarak; EMLAK-ÇTV-İLAN&REKLAM vergilerinizin ödemelerinizi yapabilirsiniz.

ONLİNE ÖDEME SAYFASI

İBAN NO İLE ÖDEMELERİNİZ İÇİN;

HESAP ADI: BATTALGAZİ BELEDİYESİ

İBAN NO: TR 06 0001 0007 7025 8658 5050 01  ZİRAAT BANKASI BATTALGAZİ ŞUBESİ-MALATYA

Ödemelerinizin "AÇIKLAMA" bölümlerinde;
Adınız ve Soyadınız - TC Kimlik Numaranız - Sicil Numaranız - Ödeme Nedeni
(EMLAK-2016/1 , ÇTV-2016 , ilan reklam-2016)
Bilgilerini Yazmayı Unutmayınız.

NOT: Açıklama Bölümüne Mükellefle İlgili Bilgiler Yazılacaktır. İdaremizin Önerisi: Daha Doğru Ve Kesin Bilgilerle Ödeme Yapmak İçin; E-Belediye Üyeliği Yapıldıktan Sonra Ödeme Kanalının Seçilmesidir. Elektronik Ortamda Yapılan Ödemelerin Sorumluluğu Mükellefe Ait Olup; Hesap Uyuşmazlıklarında İdaremiz Kayıtları Esastır. Bu Sistemin Kullanılması Mükellef Sorumluluğunda Olup; Sitemize Üye Olmakla Bu Sorumluluğu Kabul Etmiş Durumdasınız.
* Ek Dosya
•  Başkan Foto Galeri •  Meclis Üyeleri •  Battalgazide Tarım •  Video Galeri
•  Misyonumuz •  Mahallelerimiz Hava Durumu

İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokak No: 29 ( Vilayet Arkası ) 44100 // Battalgazi - MALATYA