Karakaş Mahallesi Sakinleri, Yapılan Hizmetlerden Mumnun

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve İl Başkanı Hakan Kahtalı, Karakaş Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burada, Battalgazi Belediyesi’nin Karakaş Mahallesi’ne yaptığı hizmetler ve so ....2017-08-17

Haber Detay

Başkan Gürkan, “Mahallelik Olgusunu Geliştirmemiz Lazım”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, mahallelerde mahallelilik olgusunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak gerektiğini söyledi.

Battalgaz ....2017-08-17

Başkan Gürkan, Yeni Hizmet Binasında Muhtarlarla Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 16-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları öncesi muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, Kervansaray Buluşmaları’nın Malatya’nın ve Battalgazi ....2017-08-17

Başkan Gürkan, MHP İl Başkanı Kalı’yı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı’ya iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Gürkan, MHP İl Başkanı Kalı ve yönetimine başarılar diledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz ....2017-08-16

Başkan Gürkan, Damla Projesi Kapsamında Gençlerle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Damla Projesi kapsamında gençlerle bir araya geldi. Başkan Gürkan, gençlere Malatya hakkında bilgiler verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ....2017-08-16

İspendere İçmeleri Hak Ettiği Değere Koşuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Tıp Merkezi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’nin açılışına katılan heyet ile birlikte İspendere İçmeleri’nde incelemelerde bulund ....2017-08-15

Bulutlu Mahallesinin Meydanı Ve Sokakları Asfaltlandı

Battalgazi Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Bulutlu Mahallesi’nin meydanı ve sokakları sıcak asfaltla asfaltlandı.

Ba ....2017-08-11

Battalgazi’deki Kültürel Varlıklar Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi ilçesinde bulunan kültürel varlıklar, ziyaretçi akınına uğruyor. Yerli ve yabancı turistlerin gezdiği kültürel varlıklara, Yaz Okulu’nda okuyan öğrenciler de yoğun ilgi gösteriyor.

Battalgazi ilçesinde ayağa kaldırılan kültür ....2017-08-10

Tandoğan Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 6 sokakta sıcak asfalt çalışması tamamlanırken, 8 sokakta daha sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Battalgazi Belediyesi F ....2017-08-09

Malatya Otizm Derneği Başkanı Baydaş, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Otizm Derneği Başkanı Alaattin Baydaş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, engellilerin ihtiyacı olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni kısa bir süre sonra hizmete sunmayı hedeflediklerini söyledi.

....2017-08-08

Dilek Cem Evi Başkanı Doğan, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Dilek Cem Evi Başkanı Zeynel Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, katılımcı belediyeciliğin olmazsa olmazının sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

....2017-08-07

Önceki
2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki
•  Başkan Foto Galeri •  Meclis Üyeleri •  Battalgazide Tarım •  Video Galeri