Haberler

Battalgazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kadınlar Günü Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kadınlarımızın sadece yılda bir günü yoktur. 365 günün 24 ....2017-03-08

Başkan Gürkan, Kızılay Malatya Kan Merkezi’ne Kan Bağışında Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay Malatya Kan Bağış Merkezi’ni ziyaret etti, ardından da kan bağışında bulundu. Başkan Gürkan, Kızılay’ı güçlü tutmak gerektiğini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ....2017-03-07

Başkan Gürkan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, kadınların toplumumuzun en değerli vazgeçilmez fertleri olduğunu ifade etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin G ....2017-03-07

Battalgazi Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yarımcahan Mahallesi’nde yaklaşık 7 km’lik stabilize serim çalışması yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri M ....2017-03-03

Haber Detay

Başkan Gürkan, “Modern Bir Hizmet Binası Yapıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalarda son aşamaya gelinen Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemede bulundu. Başkan Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü’nün Nisan ayı sonu itibariyle yeni yerine taşınması ....2017-03-02

Battalgazi Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri konuşuldu.

....2017-03-01

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ay ....2017-03-01

İspendere İçmelerinde Çalışmalar Yoğun Tempoda Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, İspenedere İçmeleri’nde devam eden çalışmaların üç aşamada tamamlanacağını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkan ....2017-02-28

Başkan Gürkan, Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi’nde yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Battalgazi Belediye ....2017-02-27

Azerbaycan Milletvekili Mirzezade, Battalgazi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Hocalı Katliamı’nın 25. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan konferansa katmak üzere Malatya’ya gelen Azerbaycan Milletvekili Aydın Mirzezade, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Hocalı katliamı ve Azerbaycan-Türkiye ilişkileri ko ....2017-02-24

Battalgazi Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Kadıçayır Mahallesi’nde stabilize serim çalışması yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşl ....2017-02-23

•  Başkan Foto Galeri •  Meclis Üyeleri •  Battalgazide Tarım •  Video Galeri
•  Misyonumuz •  Mahallelerimiz Hava Durumu

İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokak No: 29 ( Vilayet Arkası ) 44100 // Battalgazi - MALATYA