Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Usta, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ile Başkan Gürkan, bir süre görüşerek görüş alışverişinde bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsa ....2017-10-25

Aşure Etkinliği İle Mahallelik Projesine Katkı Verdiler

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından başlatılan Mahallelik Projesi, meyvesini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi’ndeki kadınlar tarafından ortaklaşa hazırlanan aşure, mahalle sakinlerine ikram ....2017-10-24

Battalgazi Belediyesi’nin 2018 Yılı Bütçesi 165 Milyon Tl Olarak Kabul Edildi

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının birleşimlerini tamamladı. Yapılan Ekim ayı olağan toplantısının son birleşiminde, Battalgazi Belediyesi’nin 2018 yılı gelir ve gider bütçesi 165 milyon TL olarak kabul edildi.

B ....2017-10-23

Öğrenci Yurtlarının Bulunduğu Bölgedeki Yollar Asfaltlandı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bulgurlu Mahallesi öğrenci yurtlarının bulunduğu bölgede tamamlanan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, bu yıl bin km’ye yakın yol yaptıklarını söyledi.

Battalgazi Beled ....2017-10-22

Başkan Gürkan Ve Güder, Göller Mahallesi Sakinleri İle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi’nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Gürkan, Göler Mahallesi’nin her sokağının sı ....2017-10-21

Bakan Yardımcısı Çiftçi, Başkan Gürkan İle Hizmetleri Yerinde İnceledi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerindi inceledi. Çiftçi, Battalgazi Belediyesi’nin önemli hizmetleri hayata ....2017-10-20

Muhtarlar Günü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Muhtarlar Yoğun İlgi Gösterdi

Battalgazi Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir program gerçekleştirildi. Programda, Mahallelilik Projesi’nin Türkiye için önemine dikkat çekilerek, muhtarların projeyi sahiplenmesi istendi.

Battalgazi Belediyesi t ....2017-10-20

Bakan Yardımcısı Çiftçi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetler konuşuldu.

Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bak ....2017-10-19

Mahallelik Projesinin Dördüncü Toplantısı Başharık Mahallesinde Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından Mahalle Müzeleri Projesi ile ilk adımı atılan Mahallelik Projesi’nin dördüncü toplantısı Başharık Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Geleceğimiz için Maha ....2017-10-19

Başkan Gürkan’ın Muhtarlar Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadır” dedi.

Battalg ....2017-10-18

Battalgazi Belediye Meclisi, 2018 Mali Yılı Ücret Tarifeleri İçin Toplandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, 2018 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine başlandı.

•  Başkan Foto Galeri •  Meclis Üyeleri •  Battalgazide Tarım •  Video Galeri
•  Misyonumuz •  Mahallelerimiz Hava Durumu