Birkonfed Genel Başkanı Ünsal, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Osman Ünsal, beraberinde Amerika Malatyalılar Dernek Başkanı Rıza Ataş ve BİRKONFED yöneticileri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Birleştiric ....2017-02-07

İspendere İçmeleri 3 Aşamalı Proje İle Sağlık Turizmine Kazandırılacak

İspendere İçmeleri’nin sağlık turizmine kazandırılması için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri’ni 3 aşamalı proje ile sağlık turizmine kazandıracaklarını söyledi.

İsp ....2017-02-06

Tarihim Cebimde Projesinin Protokolü İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında yeni bir proje için protokol imzalandı. Daha önce Battalgazi tarihi Kale Surları’nın restorasyonu başta olmak üzere birçok proje için protokol imzalayan Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkı ....2017-02-03

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlık ettiği meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan ....2017-02-01

Başkan Gürkan, Muş İlinden Gelen Öğrencileri Ağırladı

AK Parti Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından uygulanan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Muş ilinden Malatya’ya gelen öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Öğrencilere hitaben konuşan Başkan ....2017-01-28

Karla Mücadele Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya’da etkili olan kar yağışı, günlük hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Battalgazi Belediyesi tarafından Perşembe gecesi başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Malatya’da etkili olan ....2017-01-27

Dsi 92. Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasında Çalışmalar Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü’nün Nisan ayı sonu itibariyle yeni hizmet binasına taşınması için çalışmaların sü ....2017-01-25

İspendere İçmeleri, Sağlık Turizmine Kazandırılıyor

İspendere İçmeleri, sağlık turizmine kazandırılıyor. Bu kapsamda İnönü Üniversitesi öncülüğünde yapılan toplantıda İspendere İçmeleri bölgenin şifa merkezi olması için masaya yatırıldı.

İspendere İçmeleri, nihayet sağlık turizmine kazand ....2017-01-25

Başkan Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Saruhan’ı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Saruhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Battalgazi ilçesinin genel asayişi konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, b ....2017-01-24

Yeni Malatyaspor Sokağı’nın Açılışı Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından Şemsiye Sokak’tan sonra yapılan Yeni Malatyaspor Sokağı’nın açılışı yapıldı. Başkan Gürkan, Yeni Malatyaspor’un şehrin ortak paydası olduğunu söyledi.

Malatya’da farkındalık oluşturma ve şehir hayatına c ....2017-01-21

Başkan Gürkan, Öğrencilere Karne Dağıttı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, eğitim-öğretimde yarıyıl tatili dolayısıyla karne heyecanı yaşayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Gürkan, Fatih İlkokulu’nda öğrencilere karnelerini dağıttı.

Battalgazi Belediye ....2017-01-20

•  Başkan Foto Galeri •  Meclis Üyeleri •  Battalgazide Tarım •  Video Galeri
•  Misyonumuz •  Mahallelerimiz Hava Durumu

İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokak No: 29 ( Vilayet Arkası ) 44100 // Battalgazi - MALATYA